Wie zijn wij?

Drs. W.R. ter Haar (psycholoog NIP) is directeur van K2H.

BB_wilmaWilma is afgestudeerd als Sociaal en Organisatiepsycholoog en Change Manager.

Na 25 jaar werkzaam geweest te zijn in verschillende organisatie, functies en op verscheidene niveaus (van “laag” tot “hoog” (business unit manager)), heeft zij sinds 1998 een eigen onderneming. Zij werkt als adviseur, trainer, coach, mediator, (hoofd)docent in binnen en buitenland.

Kenmerkend voor haar werkwijze is de wisseling tussen praktijk en theorie.

Afhankelijk van de vraag van de klant/organisatie en het profiel van een individu/team/organisatie, wordt gekozen voor interventies en methodieken. Verandering van kennis, houding en gedrag van mensen en organisaties kan op meerdere manieren.

Dhr. Marcel Sligter is directeur van Oogappel Horeca Advies.

BB_marcelMarcel heeft na jarenlange ervaring in de horeca besloten zich als adviseur, docent en coach voor u beschikbaar te stellen. Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij een groot aantal sterrenrestaurants in binnen- en buitenland  waar hij werkzaam was als chef-kok en bedrijfsleider.

Marcel Sligter heeft verschillende bedrijven vanuit een slechte positie weer winstgevend gemaakt.

Daarnaast heeft hij na het winnen van de nodige prijzen ervaring opgedaan bij grote internationale buffetten voor het zakenleven, de overheid en het koninklijk huis.

Naast deze lange horeca ervaring  heeft hij zich geschoold als docent consumptieve technieken. Hij heeft als opleidingsmanager de horeca afdeling geleid en hiervoor het onderwijscurriculum ontwikkeld. Tevens geeft hij nog workshops en kookdemonstratie activiteiten.